Integra group - infrastrukturna rješenja

Konferencija Dan integracije


Dan integracije je IT konferencija namijenjena IT managerima, profesionalcima i stručnjacima odgovornim za razvoj, unapređenje i funkcioniranje informacijsko-komunikacijskih sustava u svojim organizacijama.
 
Osnovna ideja i cilj konferencije je prenijeti postojećim i potencijalim korisnicima znanja i iskustva stečena kroz brojna školovanja i izvedene projekte.
Kroz prezentacije i demoe pokazujemo stvarne primjere iz prakse među kojima sudionici konferencije mogu prepoznati svoje probleme i potrebe te vidjeti kako smo ih riješili kod drugih. Neizostavan dio svake konferencije su i predstavljanja novih proizvoda i rješenja.

Prvi Dan integracije održan je 2004.godine u Osijeku.
"I na ovaj se način želimo približiti našim korisnicima, kako bismo im dali stvarne primjere iz prakse na kojima mogu učiti te prepoznati vlastite probleme i potrebe. Interes, kako postojećih tako i potencijalnih korisnika, za ovakvim sadržajima izvan Zagreba je izuzetno velik na što se nismo mogli oglušiti, a istu ćemo praksu primijeniti i na druge velike hrvatske gradove", izjavio je Mate Ćavarović, direktor Integre Group, najavljujući prvi Dan integracije.

Uspjeh prve konferencije potakla nas je da konferenciju proširimo i na druge gradove. Osijeku se prvo pridružila Rijeka, a zatim Spilt i Zagreb.

Od 2008.godine, Dan integracije se održava u sva četiri grada okupljajući oko 200 sudionika.

                                                                               Imate li pitanje vezano uz Dan integracije?