Integra group - infrastrukturna rješenja

O nama


Specijalisti smo za IT infrastrukturu.
  • Dizajniramo fleksibilne i skalabilne sustave, one koji danas zadovoljavaju sve potrebe, a sutra ih je jednostavno nadograditi;
  • Projekte izvodimo u zadanim rokovima i po pravilima struke;
  • Integriramo postojeće i nove tehnologije kako bi maksimalno iskoristili njihove mogućnosti i zadovoljili sve zahtjeve;
  • Održavamo IT sustave prilagođavajući se specifičnim zahtjevima razine usluge (SLA);
  • Preuzimamo na sebe dio isporuke usluga (outsourcing) krajnjim korisnicima (Help desk) kao  i pojedine upravljačke funkcije IT odjela (Servis Desk management, Nadzor IT sustava, … ) 
  • Pomažemo u odabiru optimalne opreme, koja zadovoljava potrebe poslovanja;
  • Servisiramo računala i drugu informatičku opremu jer se kvarovi događaju.
 
Osim usluga i rješenja za infrastrukturu, korisnicima nudimo pomoć oko podrške i unapređivanja njihovih poslovnih procesa. Implementiramo poslovna rješenja i automatiziramo procese s ciljem podizanja efikasnosti pojedinih procesa.
 
Naša briga je briga o cjelokupnoj informacijskoj infrastrukturi korisnika.
 
Kvalitetu usluge temeljimo s jedne strane na razumijevanju zahtjeva i sposobnost analize korisnikovih potreba, te poznavanju potrebnih rješenja i tehnologija s druge. Jamstvo kvalitete rada je kontinuirano ulaganje u stjecanje znanja i stručnost naših djelatnika kao i poboljšavanje naše organizacije. Za poboljšavanje organizacije koristimo smjernice zahtjeva norme ISO 9001. Certifikat navedene norme posjedujemo u kontinuitetu od 2007. godine.

2013. godine okrunili smo i certifikatom informacijske sigurnosti kojim jamčimo siguran način upravljanja informacijama.
 
Kvalitetu isporuke svojih usluga i rješenja jamčimo i partnerstvima s vodećim svjetskim proizvođačima opreme i rješenja. Popis partnera i partnerske statuse pogledajte na našoj stranici Partnerstva.
 
Svoje usluge isporučujemo na području cijele Hrvatske iz ureda u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.  
 
Korisnici nam se obraćaju zbog reputacije stručnosti, a ostaju s nama zbog načina na koji radimo.