Integra group - infrastrukturna rješenja

Novosti

Završen 15. Dan integracije

1. travnja 2019.
Nadamo se da smo Vas ovogodišnjim ciklusom predavanja pod sloganom „IT infrastruktura nove generacije“ zainteresirali za nove evolucijske stadije na području IT infrastruktura.
 
Dio tih r-evolucija su prediktivna analitika i AI kod Hewlett Packard Enterprise Nimble storage-a i hiperkonvergentna infrastruktura HPE SimpliVity-a. Osim prezentacije funkcionalnosti i arhitekture navedenih rješenja, naši predavači odgovarali su i na pitanja kako su Nimble i SimpliVity eliminirali neke nedostatke prijašnjih rješenja, od jednostavnog dimenzioniranja sustava do skalabilnosti te kako su uvelike smanjila potrošnju resursa potrebnih za održavanje infrastrukture.
 
Osim navedenih, bilo je tu još mnogo tema koje su naši predavači prezentirali.
 
Ako ćete imati bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite.
 
Kako nam je bilo dok smo obilazili Osijek, Rijeku, Zagreb i Split možete pogledati na fotografijama na našem Facebook profilu.
 
Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima!

15. Dan integracije

19. veljače 2019.

Dragi posjetitelji,

Na jubilarnom 15. Danu integracije pokazat ćemo funkcionalnosti i prednosti Hewlett Packard Enterprise Nimble sustava za pohranu podataka i SimpliVity hiperkonvergentnog sustava.

Kako to radi InfoSight program kod Nimblea? Kako dimenzionirati all flash ili hibridni Nimble sustav za aplikacije? Po čemu su back-up disaster recovery kod SimpliVity-a superiorni u odnosu na konkurentska rješenja? Zašto je hiperkonvergentna infrastruktura budućnost? Ovo su samo neka od pitanja na koja će naši predavači ponuditi odgovore.

IT infrastruktura mijenja se svakim danom neprestanim razvojem novih tehnologija. Korištenjem umjetne inteligencije i predviđajuće analitike problemi na sustavu rješavaju se prije nego saznamo da ih je uopće i bilo.
Na 15. Danu integracije saznajte zašto su upravo Nimble i SimpliVity rješenja za novu generaciju IT infrastrukture. 

Više o našoj konferenciji saznajte na poveznici.

 

  

A gdje su vaše lozinke?

25. siječnja 2019.
U poslovnom okruženju često čuvamo ne samo lozinke već i druge „osjetljive podatke“?

Lozinke nisu vlasništvo osobe već firme i lozinkama treba imati pristup svatko kome su iste potrebne za obavljanje posla. Kako riješiti zaštitu lozinki, a kako njihovu distribuciju? Kako u okruženju, gdje lozinka u krivim rukama može napraviti veliku štetu firmi ili njenim partnerima, vidjeti tko je i kada pristupao istoj i koliko dugo je ta lozinka u upotrebi? Kako riješiti upravljanje, istek i automatsku promjenu lozinki na opremi koja to ne zna sama napraviti, a taj zahtjev morate zadovoljiti zbog regulative ili neke točke standarda?


Mi znamo, javite nam se!
 

24. prosinca 2018.
Dragi posjetitelji,

želimo Vam čestit Božić i uspješnu novu godinu!

Vaša Integra Group

Mobile Device Management

19. listopada 2018.
Arsenal uređaja kojim baratamo unutar jedne korporacije predstavlja izazov za IT. Mobile Device Management (MDM) alati omogućavaju rješavanje problema upravljanja uređajima i zaštite informacijskog sustava uvođenjem centralne administratorske konzole koja obuhvaća sve uređaje koji se u poslovanju koriste.
MDM alati nude upravljanje različitim uređajima s jedne konzole, dopuštaju korisnicima da sami uključe svoje uređaje u sustav, osiguravaju pristup korporativnim podacima, podržavaju službene i privatne uređaje. 

Ako želite saznati više, samo nas nazovite. 

Naše sjedište na novoj adresi

26. srpnja 2018.
Dragi posjetitelji,

Nakon dugotrajnih priprema i puno rada, s veseljem Vas obavještavamo kako smo od 30.srpnja 2018. u Zagrebu na novoj adresi:  

INTEGRA GROUP d.o.o.
Ede Murtića 4
10 000 Zagreb

Veselimo se nastavku uspješne suradnje kao i početku svake nove!

Predavanje u sklopu Aruba Atmosphere konferencije

30. svibnja 2018.

Prošle godine je grad domaćin jednoj od najvećih IT konferencija Aruba Atmosphere bio Pariz, a kao lokacija poslužio je i sam Disneyland.

Ove godine je to Amadria Park hotelski kompleks u Šibeniku. Od 4. do 7. lipnja nemojte propustiti konferenciju jer gost predavač

u sklopu partnerskog dijela programa je i naš Marko koji će govoriti o implementaciji Aruba mrežnih rješenja u Amadria park hotelima.Potražite nas u novom broju časopisa Mreža

17. travnja 2018.


Potražite nas u novom broju časopisa za IT stručnjake MREŽA i saznajte kako je Aruba WiFi poboljšao korisničko iskustvo u Amadria Park hotelima.

Osim zadovoljnih gostiju hotela, sve češći korisnici su organizatori velikih konferencija pa će tako ove godine od 4. do 7. lipnja Amadria Park hoteli biti domaćin Atmosphere konferencije.

  

S Vama smo već 27 godina

S Vama smo već 27 godina

2. ožujka 2018.
Ove godine napunili smo 27, godine su to koje su nas izvele iz mladosti i polako uvele u razdoblje zrelosti i odrastanja.

Ipak jedna slavna rečenica to sažima bolje nego mi to možemo objasniti : „Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali.“

Naravno, ne bi uspjeli proslaviti ovih 27 godina prisustva na tržištu bez našeg vrijednog tima i bez naših klijenata i poslovnih partnera. Svima veliko hvala i poživjeli mi Vama još toliko!  
 

Splitski ured na novoj adresi

17. siječnja 2018.

Dragi posjetitelji,
 
Ovim putem Vas obavještavamo o promjeni adrese našeg ureda u SPLITU. Nova adresa podružnice Integra Group d.o.o. u Splitu je:
 
                                             INTEGRA GROUP d.o.o.
                                             Lička 4
                                             21000 SPLIT
 
Veselimo se nastavku uspješne suradnje kao i početku svake nove!
Novosti arhiva