Integra group - infrastrukturna rješenja

Integra Group – FortiMail webinar

Poštovani,
Zahvaljujemo na iskazanom interesu za sudjelovanje na FortiMail webinaru kojeg ćemo održati u srijedu 06.10.2021. s početkom u 10:00.

Molim Vas popunite obrazac i prijavite se za sudjelovanje. Nakon prijave poslat ćemo Vam link preko kojeg možete pristupiti webinaru.

Ime i prezime*:
Poduzeće*:
Broj telefona*:
Radno mjesto*:
E-mail adresa*:

Kako bismo sadržaj webinara što bolje prilagodili vašim potrebama i pitanjima, podijelite s nama - Koji su najčešći problemi s kojima se susrećete prilikom upravljanja vašim mailing sustavom?
Odgovor:
 



 Jeste li znali da se preko 20% izvora napada na tvrtke radi preko interakcija sa zaposlenicima?
I da se velika većina tih napada odvija putem e-mail komunikacije?
Istraživanja pokazuju da čak do 90% primljenih mailova pripada kategoriji phishing napada kojima se pokušava doći do lozinki i drugih vrijednih informacija koje mogu naštetiti vašem poslovanju.


FortiMail omogućuje nadzor i zaštitu sve dolazne i odlazne komunikacije, antivirusnu zaštitu datoteka i linkova preko Sandbox provjere i detaljne mogućnosti izvještavanja na samom uređaju, a dokazano je učinkovito rješenje za organizacije svih veličina – od malih lokalnih poduzeća do multinacionalnih enterprise kompanija.
 
Uz navedeno FortMail zaštita uključuje:
  • Ugrađenu phishing zaštitu,
  • Zaštitu od curenja podataka (Data Loss Prevention),
  • Napredne opcije enkripcije odlaznih mailova, te
  • Mogućnost integracije sa Security Fabric sustavom.
 Više detalja o FortiMailu predstavit će vam naš stručnjak za Fortinet rješenja, Ivan Galinac, a kao gost na webinaru pridružit će mu se i Marko Ugrin iz Fortineta.
 
Uz navedeno, predstavit ćemo i case study uspješne implementacije FortiMail-a, na primjeru našeg korisnika, trgovačkog lanca Tommy kojeg karakterizira kompleksan sustav s preko 4.000 korisnika i nekoliko različitih on-premise i cloud mail servera.
 
Pridružite nam se kako bi saznali detaljnije o svim navedenim mogućnostima FortiMail uređaja i zašto su jedno od najbolje ocijenjenih rješenja za antispam zaštitu.


Prijavom na webinar prihvaćate da na Vašu e-mail adresu šaljemo naše obavijesti. Ukoliko ih više ne želite primati, možete se u bilo kojem trenutku odjaviti ovdje.