Integra group - infrastrukturna rješenja

Integra Group - Security Fabric webinar

Poštovani,
Hvala na iskazanom interesu za sudjelovanjem na besplatnom webinaru na temu Fortinetovog Security Fabric pristupa sigurnosti.

Molimo ispunite obrazac kako bi se prijavili za sudjelovanje. Nakon prijave poslat ćemo vam link pomoću kojeg možete pristupiti webinaru..

Vidimo se 30.09.2020. u 10:00!

Ime i prezime*:
Poduzeće*:
Broj telefona*:
Radno mjesto*:
E-mail adresa*:

Kako bismo sadržaj webinara što bolje prilagodili vašim potrebama i pitanjima, podijelite s nama - Koji su najčešći problemi s kojima se susrećete prilikom upravljanja vašim mailing sustavom?
Odgovor:
 



Security Fabric je Fortinetova platforma koja omogućava optimalnu zaštitu cijele digitalne infrastrukture Vaše organizacije.

Ciljevi Security Fabric pristupa IT sigurnosti su:

  • Pružiti široki uvid u sve potencijalne točke napada i promet kroz njih, kako bi bolje upravljali rizicima i incidentima, neovisno radi li se o on-prem, hibrid ili multicloud okruženjima,
  • Integracijom smanjiti kompleksnost koju donosi veći broj različitih i nepovezanih sigurnosnih produkata i time povećati efikasnost mrežnog i security tima,
  • Bitno povećati vjerojatnosti rane detekcije naprednih prijetnji razmjenom informacija između sigurnosnih sustava,
  • Ubrzati operativne akcije i odgovore na sigurnosne prijetnje i incidente kroz automatizaciju workflowa, detekciju i orkestraciju.


Security Fabric omogućava kreiranje mrežne infrastrukture bazirane na sigurnosti, "zero-trust" kontrolu pristupa mreži, sigurnost Cloud infrastrukture i aplikacija te AI/ML bazirane sigurnosne operacije prevencije, detekcije i odgovora na cyber prijetnje.
 
Implementacija i korištenje Security Fabrica je jednostavnije nego što mislite. Sve počinje sa NGFW/UTM rješenjem, a kako se nadograđuje i koristi pogledajte i poslušajte na našem webinaru.
 
Na webinaru ćemo pokazati i demo-e:

  • Pregled fizičke i logičke mrežne povezanosti kompletne mreže, od NGFW-a do radnih stanica i mobitela,
  • Automatiziranu ranu detekciju potencijalno zaraženih hostova ili radnih stanica (Indicator of Compromise) i automatsko blokiranje daljnjeg prometa sa zaražene radne stanice,
  • Integraciju s Cloud mrežnom infrastrukturom (AWS/Azure) radi efikasnijeg upravljanja hibridnim okruženjima,
  • Provjeru konfiguracije sigurnosnih sustava kroz Security Rating, kako bi provjerili usklađenost s najboljim praksama, spriječili ljudske greške ili previde u postavkama i omogućili optimalne performanse i stabilan rad sustava,
  • Novosti koje donosi FortiOS 6.4

 
Sve detalje o Security Fabricu predstavit će naši predavači, stručnjaci za Fortinetova rješenja –
Marko Ugrin i Ivan Galinac.
  
Ako imate dodatnih pitanja vezanih uz webinar, javite nam se.


 


Prijavom na webinar prihvaćate da na Vašu e-mail adresu šaljemo naše obavijesti. Ukoliko ih više ne želite primati, možete se u bilo kojem trenutku odjaviti ovdje.