Integra group - infrastrukturna rješenja

Aruba a Hewlett-Packard Enterprise Company

Hewlett-Packard Enterprise akvizirao je Aruba Networks 2015. godine. Danas su zahvaljujući integraciji s klasičnim Hewlett-Packard Enterprise portfeljem jedan od omiljenih brandova za LAN i WLAN infrastrukturu.
 
Misija branda Aruba je omogućiti mreže koje se kreću zajedno s ljudima.

Aruba pruža cjelovita rješenja za rješavanje izazova mobilnosti mreža pa tako nude naprednu bežičnu tehnologiju i mrežne pristupe nove generacije Mobility iskustva potrebne svakom poduzeću.

U današnje vrijeme se podrazumijeva da jedan korisnik ima i po nekoliko uređaja koji su konstantno spojeni na internet. Zato se zastoji mreže ne opraštaju, nego se očekuju iznimne performanse. Stoga činjenica kako mnoge korporacije kao i manja poduzeća prepuštaju nama, kao Aruba partneru, brigu o mrežnoj infrastrukturi ne iznenađuje.

Naša usluga uključuje cijeli proces - od odabira najboljih hardverskih i softverskih rješenja skrojenih specifično za potrebe određene vrste poslovanja do održavanja mreže. Osim hardverskog dijela kompletne mrežne opreme, zahvaljujući softverskim rješenjima (Airwave primjerice) omogućena nam je i potpuna transparentnost mreže čime se mogući problemi s vezom rješavaju prije nego se uopće dogode.

Cilj kojem težimo je sigurna mrežna infrastruktura koja smanjuje ulaganja, štedi vrijeme i na posljetku pruža najbolje korisničko iskustvo.

Pogledajte kako je Aruba mrežna infrastruktura poboljšala korisničko iskustvo velikog hotelskog kompleksa. Svojim znanjem i stručnošću i naš tim je doprinio infrastrukturi mreže u Amadria Park hotelima.
 
Aruba Case Studies: