Integra group - infrastrukturna rješenja

Fortinet Secure SD-WAN specijalizacijaIntegra Group je postala ponosan nositelj Secure SD-WAN specijalizacije.
 
Fortinetovo SD-WAN rješenje omogućuje poboljšanje poslovanja kroz automatizaciju i centralizirano upravljanje Internet linkovima, što je izrazito korisno organizacijama koje djeluju na udaljenim lokacijama i/ili čije poslovanje u potpunosti ovisi o kvaliteti Internet veze. Aplikacije koje su nužne za svakodnevno poslovanje mogu dobiti veći prioritet u pristupu mreži, dok se istovremeno promet usmjerava na bolje i jeftinije linkove kako bi se omogućile optimalne performanse i brz pristup čak i najzahtjevnijim aplikacijama.
SD-WAN dolazi kao sastavni dio FortiGate-a (uz potrebnu konfiguraciju).
 
Potvrda o specijalizaciji dolazi nakon položenih dodatnih stručnih certifikata i uspješno održanog SD-WAN webinara te potvrđuje našu stručnost u poznavanju Fortinetovih usluga i rješenja, kao i trud kojeg ulažemo kako bi bili u toku s najnovijim rješenjima i mogli pružiti našim Kupcima što bolju i kvalitetniju uslugu.
 
Integra Group je Fortinetov ENGAGE Expert Partner, što je najviši Fortinet partnerski status, a nova Secure SD-WAN specijalizacija se pridružila postojećoj Data Center specijalizaciji.